lördag 10 januari 2009

Nybörjare inom LCHF?

Bildkälla: Fotoakuten

Har du precis börjat med LowCarbHighFat kosten eller om du är nyfiken på att lära dig mer så kan jag rekommendera LCHF för nybörjare. Jag gav lite tips på en annan bra sajt med information i mitt inlägg med samma namn. Kostdoktorn - LCHF för nybörjare.

Jag började mitt LCHF liv den 18 november 2008 med en vikt på 106,5 kg, vid 1:a etappen veckan efter så visade vågen på 102,9 kg. Idag 10 januari 2009 visar vågen på 96,3 kg dock så är det vågen hemma, skall väga mig på jobbet på tisdag för exakt vikt, men som det ser ut nu är det en viktnedgång med hela 10,2 kg eller 20 paket smör :)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

6 kommentarer:

Spargrisens Mor sa...

Jag säger bara...en himmelsk upplevelse...Cocosa Pure Coconut Oil! Den av Cocosa som är utan smak och lukt köpte jag för att ha i kaffet, eller att breda på min Finn Crisp. Finns en Cocosa Extra Virgin också med doft och smak, och den skulle säkert vara fin i teet. Ca. en hundring för 500 ml. Den är i fast form, mjuk och len,och kan användas som hudkräm vid t.ex eksem. Blir flytande vid 24 grader. "Silverpaketet" från livsmedelsaffären ÄR en nödlösning.

nonhosonno sa...

Ok :) låter som det kan vara värt att investera i då. Får nog besöka våran lokala hälsokost. Tack för infon.

Anonym sa...

Duktig du är!! Kaffe med cocosfett hade inte ens jag klarat! ;)

nonhosonno sa...

Du får prova :)

Anonym sa...

Härligt jobbat! Skitbra att du gått ner så mycket sen i november. Det är starkt.

Massa gå ner i viktpepp härifrån.

Kram

nonhosonno sa...

Bugar och bockar för viktpeppet :) Det går bättre än jag kunnat drömma om. Köpstoppet rullar på också, inte köpt något förutom mat, och 2 domäner men kan inte riktigt räkna dom som "prylar". Ser att det går bra för dig med :)