torsdag 22 januari 2009

Framgång föder framgång!

Nu är det mycket motivationsprat, men jag är taggad så jag kan inte låta bli. Har lånat hem Tim Ferris 4-Hour Work Week audio-cd som jag skall lyssna på, skall bli spännande, den har fått fina vitsord på Amazon.com.

Har haft idéer under flera år om att starta eget, fast det har inte blivit så, har varit delägare tidigare men det är avvecklat, nu har dom tankarna poppat upp igen, tror jag skall göra slag i sak och registrera mig för en enskild firma, och ha den liggande vid sidan av min anställning. Har många olika idéer och har jag en firma kan jag prova mig fram lite.

En 6 stegs kurs i framgång, skriven av John Rosenkranz.

Titta gärna in hos Spargrisens Mor, hon har kommit igång rejält med motivationstänkande och kost.

En blogg om entreprenörskap, Disruptive.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

3 kommentarer:

Spargrisens Mor sa...

Du funderar också på att starta eget? Kul!

nonhosonno sa...

Ja funderar på, har funderat rätt länge, men svårt att få ur tummen när det gäller det, vet inte riktigt vad jag vill, tänkte ha ett litet bolag vid sidan av min anställning och köra på med lite smågrejjer.

Spargrisens Mor sa...

Vad tror du om företagskollektiv? Hört talas om? Fanns i Uppsala i början av 90-talet när det var så många som blev uppsagda.Flertal enskilda företagare som matchade varandra och tipsade/gav varandra uppdrag. De satt också i gemensamma lokaler, ett eget hus.
Tror att de kunde klara sig ganska bra, det var arkitekt, byggnadsingenjör, hantverkare, layoutare, tekniker bl.a.
Något att fundera över om man blir arbetslös!