tisdag 13 januari 2009

Cocosa


Nu har jag gjort som Spargrisens Mor och investerat i en burk Cocosa, jag köpte den med smak, har hällt upp en kopp kaffe med den i nu, len och fin :) Fast gud vad dyr den var, fick verkligen ta mig en funderare med tanke på mitt köpstopp. Fick betala 199:- hos våran lokala hälsokost, nästa gång för det bli att leta på Internet för bästa pris. Denna burk får hanteras varsamt, bara drickas och ätas, steka får jag göra med silver paketet. Jobbvågen visade på 96,0 kg så det är en viktnedgång på 10,5 kg. Vågen vaknade på rätt sida.

Har haft lite tankar på mina domäner lchf-diet.se och lchf-diet.com får se om jag kan få tummen ur och påbörja nått skoj.

Jag skall hem till en kompis och kompanjon ikväll och bolla lite idéer och tankar. Måste komma igång på allvar nu. En vän till oss åker till Miami imorgon för att kolla in ett seminarium och en tekniklansering, skoj, hade inte haft något emot att vara med på den resan :) Förra gången åkte vi tillsammans.

8 dagar kvar till 24hbc spännande....

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

7 kommentarer:

Anonym sa...

Varför denna kokoshysteri? Vad jag har läst mig till om lchf så är det väl inget måste?

nonhosonno sa...

LOL, nej det är inget måste, men ett bra sätt att få i sig extra fett samt att det är bra för trög mage, får du i dig för lite fett kan det bli lite hårt om man säger så :)

För de som är lite känsliga för gräddprodukter, eller om man skippar gräddet i kaffet så är det ett bra alternativ.

Spargrisens Mor sa...

Så dyr! På mitt kvitto ser jag att jag betalade 92 SEK inkl moms 12% 9,86, för 500 ml Cocosa Pure coconut, i närmaste hälsokost. Försäljningen hade ökat sedan i höstas, sa´ de där.

nonhosonno sa...

Ja visst var det dyrt, hutlöst, jag gjorde en snabb sökning på Internet, hittade samma på gymgrossisten för 145:-

Per Penning sa...

Vad är den bra för, den här oljan?

Anonym sa...

Per Penning; den smörjer både tarm och plånbok tydligen! ;)

nonhosonno sa...

Hej Per, gör det lite enkelt för mig och klistrar in några länkar du kan kolla in ang cocosfettet, sitter på jobbet så kan inte ge dig utförligare svar just nu, tyvärr.

http://kolhydrater.ifokus.se/Forum/Read.aspx?MessageId=aaa7753e-ebcc-4c0b-a73b-ca218a770256

http://kolhydrater.ifokus.se/Forum/Read.aspx?MessageId=a10acafb-2f91-4404-bdc0-3463ad3dcfa4

http://kolhydrater.ifokus.se/Forum/Read.aspx?MessageId=a7c153fa-ecf8-418d-b77a-710c6ceecf2b