måndag 5 januari 2009

Mätt och god

Idag har jag smaskat i mig följande;

Kokt ägg
Turkisk yoghurt med frossad linfrö
Turkisk yoghurt
Stekt kassler, som sen gjordes i ugn med grädde
Plommon tomater
Stekt ägg med stekt bacon
Några glas vatten
Några koppar kaffe med cocosfett

Har varit rätt sparsam med maten idag men känner mig mätt och god :)

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

8 kommentarer:

Anonym sa...

Körde cocosfetten i går, vid tre olika tillfällen under förmiddagen/eftermiddagen. Kan inte riktigt påstå att jag tyckte det var vare sig äckligt eller gott.

Men någon gång efter tredje koppen började må riktigt illa av något jag skulle gissa på var eftersmaken av fett.

Sedan dess har det inte blivit någon mer cocosfett i kaffet för mig.

Anonym sa...

Det låter som om ditt köpstopp går kanon, själv har det också gått bra. Inser dock att jag har köpt mycket smått och det är ju det som jag vill vänja mig av med.

Även jag kör en kur inför beach 2009, jag anser dock att köpstopp och viktnedgång hör ihop.

Lycka till!

nonhosonno sa...

Jakob: Det är en inkörningsperiod, och man kan nog må lite illa i början när man vräker i sig fett :) här kommer lite bra länkar om du vill prova eller läsa om lchf kosten.

http://www.kostdoktorn.se/?page_id=144

http://blogg.passagen.se/dahlqvistannika/

http://kolhydrater.ifokus.se/

http://fettbramat.net/

nonhosonno sa...

Lina: Ja det går kanon, har inte köpt något förutom mat och snus, snuset är iof onödigt men insåg att det inte var jättelätt att sluta så det får bli ett mål i sig sen. Gott att du också kör Beach 2009 :) Skall du testa LCHF?

Full fart!

Anonym sa...

Jag kör LCHF. Cocosfett smakar bättre i teet tycker jag. Sen köper jag den ekologiska varianten på hälsokosten som jag använder i teet. Silverpaketet använder jag i matlagningen. Mer än 2 msk kokosfett per dag kan ge magknip.
LR

nonhosonno sa...

Skoj att du också kör LCHF. Vad är det för pris på den ekologiska? Vilken är bäst tycker du? Jag tar nog mer än 2 msk per dag, men magen sköter sig fint :)

Anonym sa...

Köper Cocosa Ekologisk Extra Virgin, gjod på färsk kokos, med kokos smak. Kostar 179 kr burken. Burken räcker för mig ca 1 månad så det är helt OK. Det finns på nätet man kan bästella litervis, men har inte gjort det än. Hänger mycket på forumet Kolhydrater i Fokus. Där finns hur många som helst LCHF "sektanter" :)
LR

nonhosonno sa...

Då skall jag kolla in den nästa gång jag är i byn och hälsokosten, tackar. Japp jag har läst en del på Kolhydrater i Fokus :)