onsdag 14 januari 2009

Återfall?

Skall börja med att tacka Er som läser min blogg, ser att besöken har ökat senaste veckan, tack och hoppas ni tycker om sidan.

Idag har stortösen varit hos örondoktorn och tandläkaren, duktigt, jag tyckte det var på sin plats, även om det strider lite mot köpstoppet att köpa hem något gott, vi har ju inte köpt någon typ av skräpmat på länge, och hon gillar pizza, så beställde med mig en kebabpizza utan lök. Tji fick jag, hon ville inte ha, så det fick ju bli den före detta slaskhinken som fick frossa, jag alltså, tryckte ner en halv, magen är sprängdfylld och huvudvärken är på G känner jag. Usch och fy, men måste erkänna att den smakade gott, lilltösen smakade på några bitar, så det var inte helt förgäves. Har hällt upp mitt obligatoriska kaffe med cocos nu.

Elräkningen damp ner idag, vi har förbrukat 2519 kWh under december, inte gratis, man skulle haft ett eget vindkraftverk, eller vunnit 110 miljoner. Skall göra som Köpstopp och ekonomi och börja tillämpa The Secret, fokusera på inkomsterna och inte utgifterna. Skall se om filmen denna vecka. Funderar även på att gå på något seminarie typ det Balansekonomi har med Charlie Söderberg. Det är skoj, lite seminarium som triggar igång både kropp och själ.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

2 kommentarer:

minna sa...

bra att du följer med på the secret! Och fyy dig för att svulla med pizza!!!=)
Du har väl inte glömt utmaningen??! =)

nonhosonno sa...

lol ja fyy på mig, men kunde inte motstå. Har inte glömt utmaningen :)
Ja the secret är kanon.