söndag 9 augusti 2009

Ut med energitjuvar!

Håller på och städar, är i köket för tillfället och har precis rensat en låda som var full med pennor, kritor, papper, små leksaker och annat skräp, två halvfulla plastpåsar som går i soporna :) Nästa projekt blir lilltösens rum, stortösen får göra sitt eget.

Tar en liten paus, en kopp kaffe skall sitta fint.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

2 kommentarer:

Fru S sa...

Alltid skönt att få gjort sånt som man tänkt göra i evigheter. Vi hade ett sånt projekt, men för oss var det ett helt rum. Nu är det nästan tomt och det känns super skönt.

När jag läste rubriken på dagens inlägg trodde jag att den skulle handla om personer som tar ens energi ;) Jag har rensat ganska friskt bland de få personer jag umgås med och har kommit fram till att livet är för kort för att umgås med personer som man egentligen inte gillar alls och som bara tar ens energi och inte ger något tillbaka. Nu umgås jag bara med dom trevliga =) Visst blev lite mindre folk att umgås med, men jag mår mycket bättre som person av det =) (Gled ifrån ämnet lite, men det brukar jag ju göra så det var inget nytt) Hahaha. Trevlig fortsättning på dagen.

nonhosonno sa...

Vad skönt med ett nästan tomt rum :)

Ja det kunde varit om personer, men idag blev det saker, prylar och skräp, de är också energitjuvar där dom står/ligger och samlar damm.

Bra att du "rensat" bland bekanta, livet är helt klart för kort för att slösas bort.

Ha en god dag du med!