fredag 21 augusti 2009

Planering!

Full fart här, mycket planering är det nu, frugans studier börjar på måndag, stortösen i förrgår, frugans extrajobb, kommande födelsedagar, kalas, hästridning, utbildningar, möten m.m. det är mycket nu, kalendern börjar bli full :)

En del böcker till frugan behöver införskaffas, blev ett köp igår av två titlar, det är inte gratis att studera, så det gäller att jämföra priser.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

4 kommentarer:

minna sa...

usch ja, böcker kostar massor! =(

SilverM sa...

Ett litet tips:
Vill man snåla så kan man göra som min kära sambo, hon klarade 3 års studier utan att köpa en enda bok. Hon var ute i god tid och lånade dem på bibblan istället.

nonhosonno sa...

minna: ja dyrt :(

Tomas: tack för tipset, så långt har vi inte tänkt.

Fru S sa...

Ja usch vad det är dyrt att studera. Det är precis som allt som har med barn, bröllop m.m att göra. Bara för att det är saker man behöver så kan dom ta ut hutlösa priser.

Min mamma tyckte jag skulle börja plugga om jag inte hittar ett jobb, men jag går hellre hemma och är arbetslös och får inga pengar alls än att börja plugga för att göra det. Då får jag mer lån bara för att jag inte har jobb. Det är inget bra sätt att motivera sig. Dessutom om jag vill plugga någon gång i framtiden och har använt upp alla mina CSN dagar så kommer det kännas surt.