måndag 10 december 2012

Julklappspengar

Även jag glänste till igår, förutom att jag spelade några kronor på Denim Boko, så spikade jag även henne på mitt 64 raders V64 system, och det slog väl ut, 6140:- in i kassan, vilket skall delas med min far som oxå var med. Lite drygt 3000:- så här innan jul är aldrig fel, någon extra julklapp till barnen kanske :)

Förutom Denim Boko spikade jag även Navigator Sib och Kaisi Southwind.

Ikväll sprang Favourite Zone, sist över mållinjen, men då det var få startande blev det 6000:- i prispengar.

Imorgon startar Corsa Rapida och Marilyn Broline. Håller tummarna!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

2 kommentarer:

Cecilia sa...

Hej, hittade din blogg, jag vill också bli ekonomiskt oberoende. Har du undersökt möjligheterna som Amway ger? Jag tycker din blogg är jätteintressant och det skulle vara kul om du kunde skriva ett inlägg om ämnet :)

nonhosonno sa...

Hej Cecilia, ja ekonomiskt oberoende får du sätta som mål :)

Har inte undersökt Amway något närmare, men det är ett stabilt bolag som hängt med sedan 50-talet, har mycket spännande produkter i sin portfölj och omsätter massor av stålar.

Jag gillar nätverksmarknadsföring, det är dock ingen easy fix, det måste du vara medveten om, du kan tjäna en fin extra slant i månaden men vill du tjäna de stora pengarna måste du vara beredd på att göra jobbet.

Gillar du konceptet och tror på bolaget (produkterna) tycker jag du skall köra :)

Viktigt att tänka på, bolaget/produkterna måste kännas rätt för DIG, det finns många bra bolag därute, och tyvärr en drös mindre bra.