söndag 24 mars 2013

Nästa streck

Dagens invägning visade på 96,9kg en total nedgång på 13,9kg så här långt, helt underbart, och fortfarande enbart på grund av lchf kosten, inte ett endaste motion eller tränings tag.

Har ju planerat att börja promenera igen, men vädret har ej varit lockande så det blir nog först i april när solen värmer lite mer.

Inhandlade ett par Reebok metal walking skor igår, på kampanj, ordinarie pris var 899:- men jag slog till på 349:- riktigt bra pris. Snart snöra på och ut och gå!

Idag blir det en tur till Skara slätten och Axevalla, kick off med Rikstravet och hästen Yrsa Brick. Bilen går om en timma, så nu blir det dusch och lite dofta gott. Plånboken laddad, kanske bättre tur idag?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

4 kommentarer:

Spargrisens Mor sa...

Det går ju bra som bara den för dig med viktnedgången!!! Bra kämpat. Äter hela familjen LCHF eller är det bara du?
I övrigt ser jag att du nu kollar mycket på vad framtida pension blir. Det är bra att intressera sig, så att man är förberedd på vad som komma skall avseende inkomster och pengatillgången när den tiden kommer. Att amortera bort så mycket som möjligt på sina banklån medan man kan är också bra. Det underlättar att vara så skuldfri som möjligt när man bara har pensionsinkomsten. Jag skriver "bara", för den inkomsten är väsentligt lägre än när man jobbar. Hoppas att travet var bra. Ha en fortsatt bra dag.

Svante sa...

Frågor angående PPM finns för dig att svara på, på www.diforum.se.

Tack på förhand.

nonhosonno sa...

Mor: Tackar :) Riktigt gott att det rör sig på vågen lite varje vecka. Det är bara jag faktiskt som äter lchf men har smittat av mig på frugan lite, då hon minskat på bröd m.m.

Ja måste försöka amortera bort så mycket det går, slarvar lite till och från med vissa inköp, men det går åt rätt håll.

Travet inbringade några hundringar i vinst, och det var en riktigt rolig dag.

Ha det gott!

nonhosonno sa...

Svante: Ok, skall kolla.