söndag 27 juni 2010

Oilworld

Både Cornucopia, Ekonomisk trygghet och Zed har i helgen skrivit lite kring BP. Jag själv har många tankar och funderingar, men det lutar åt att det blir ett köp nästa vecka.

Havet stormar men det verkar som Mariner kommer till undsättning. (Försök till att vara lite rolig i all bedrövelse).

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

4 kommentarer:

Cornucopia? sa...

Fånga inte en fallande kniv.

Anonym sa...

Köp inte! sälj blankt, kommer bli mycket svårt för BP att överleva detta, sätt in dig lite mer i läckans omfattning så förstår du att BP inte kommer reda ut detta.

Anonym sa...

@ Nonhosonno: Jag är oxå mkt tveksam till BP(som du vet), men låt inte andra styra dina tankar. BP kan mkt väl vara en vinstlott med avseende på nuvarande kurs. Lika god chansning som ett travsystem på några veckor, alltså en chansning. Kör på mannen!

Mvh Peter (Brasco)

@ Martin: Vill du tjäna mkt pengar finns bara ett sätt och det är hårt arbete. Glöm bloggande! Vad som skiljer rik från fattig är helt enkelt hur man använder de pengar man får in och stoppa flödet ut. Att kapa alla onödiga kostnader och att placera så mkt du kan i värdepapper är det säkraste sättet till framgång. Läs på om aktier och fonder, bestäm risknivå som passar dig, ändra mental inställning... INGEN lat person blir rik eller successful. Allt handlar om planering och rätt tänkande. Thats it..
Lycka till!

Mvh Peter (Brasco)

nonhosonno sa...

Tack alla för era svar. Läser och läser om BP :) Blir ett inlägg sen om hur jag gjort.

Martin: Kollade in sidan du skrev om, har inte testat det dock, ägarna av sidan tjänar en liten slant som affiliate till spelbolagen dom tipsar om och kanske några slantar på donationerna, är dock tveksam till om själva spelet ger någon "vinst" Banken vinner alltid i slutändan.

För att tjäna bra med pengar på att blogga bör du bli riktigt stor med massor av besökare, vilket kräver bra och intressanta inlägg från dig under lång tid. Ett annat sätt att tjäna pengar på Internet kan vara att göra ett gäng minisiter, och få trafik dit, är inte så insatt på ämnet tyvärr, men kan tipsa dig om http://www.bliekonomisktfri.se/

Har du provat att "jobba" med nätverksmarknadsföring?, där bestämmer du arbetsinsats, och får betalt efter insats. http://www.stålar.nu

Skoj att du gillar min blogg :)