lördag 21 augusti 2010

Kreta hemfärd samt inbrott!



Klockan ringde 7.30 vi hoppade upp och gjorde frukost, gjorde ordning det sista och lämnade rummet. Bussen tog oss till flygplatsen, allt gick smidigt och fint, flygtiden hem tog 3tim och 15min, landade på svensk mark strax innan 17. Supersemester! Kan varmt rekomendera Kreta som semestermål samt Apollo som arrangör.


Lite sämre blev det när vi kom ut till parkeringen, inbrott i bilen! Tack för den. Tur i oturen så stod ju bilen kvar, rattkrycka på, och hel, förutom "hålet" under handtaget där dom stoppat in något för att komma in. Inget vad vi kommer på har blivit snott, stereon satt kvar, men det är klart, vem vill ha en kassettstereo? Ligisterna hade rotat runt i div fack och stökat ner, samt lämnat bagageluckan öppen så batteriet var helt urladdat. Det löste vi smidigt då vi hade en bil till på parkeringen, så det var bara fram med startkablarna. Pratade med en personal som fanns på plats och som plåster på såret slapp vi betala p-avgiften för den gångna veckan. Kändes bra utefter vad som hänt.

Summering, en kanonvecka, mycket nöjd, fast skall man vara helt säker på att ha ett orört fordon när man kommer hem är det nog bäst att ordna transport till och från flygplatsen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

2 kommentarer:

Johan sa...

Hej!

Måste få fråga om en del i mina ögon konstiga länkar i ditt inlägg.

Varför har du länkat Kreta, Apollo och Hem till inlägg i din egen blogg (som inte direkt handlar om dessa saker). Vore det inte mer naturligt att länka t.ex. Apollo till deras hemsida?

nonhosonno sa...

Hej Johan, ja det kanske är lite knasigt, men vill ha med alla mina inlägg om resan i sista inlägget, så att de läsare som så vill lätt kan klicka sig tillbaks om de önskar :)