tisdag 13 juni 2017

Wrapp my a..

Kopplade mitt betalkort för en tid sedan till en tjänst som heter Wrapp och som promotas av Nordea, och utefter användning skall man få återbäring och bra erbjudanden från relevanta butiker/företag, men jag bor tydligen i en del utav Sverige där väldigt liten del butiker anslutit sig, eller så handlar jag i fel butiker, för jag fick bara skräperbjudanden från butiker jag knappt hört talas om, eller butiker på nätet som säljer heminredning och mode, samt minimalt med återbäring. Denna tjänsten känns bara som ett sätt att fiska info/köpmönster och kanske riktad reklam, undrar vad Nordea får för deal på detta upplägg?

Sparaklokt har lyckats bättre med sitt wrappande och fått till en fin återbäring, men jag slänger tjänsten ner i soptunnan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Danske bank gick från % återbäring till att istället ansluta sig till Wrapp dit mina kort nu är kopplade. Min erfarenhet efter 4 månaders användande är att det är ren skit.

Jag har inte aktivt försöka klara vissa återbäringskrav utan jag har haft mitt vanliga köpmönster och sedan kanske 1/veckan tittat inne i appen och ja, det är ren skit.

nonhosonno sa...

Tack för kommentaren. Japp, då slänger vi det i tunnan :)