onsdag 21 juni 2017

Inkomst och lån

Då har alla lönespecar kommit och pengarna sitter snart på kontot. Min totala inkomst efter skatt blev denna månad 60600:- och frugans blev 18000:- så totalt in i pengaburken under juni blev 78600:- en riktigt fet summa pengar. En del har lagts på amortering vilket resulterat i en avslutat kredit, riktigt skönt.

Har även fyllt i lånehandlingarna från SBAB, vilket medför att vi löser äldre privatlån och får ett nytt men med bättre ränta, sen väljer vi att lägger upp lånet på några år extra, dock är planen att amortera ner det snabbare, men för att inte sätta sig i en för tight sits om något oförutsett händer är det bra med lite extra marginal. Ränteutgiften med det nya lånet kommer bli ca 400:- lägre per månad.

För er som har bolån eller privatlån kan jag rekommendera att kolla in SBAB, går smidigt att ansöka, trevlig telefonkontakt och bättre räntor.

Ligger nu i soffan och funderar på andra besparingsåtgärder :)

Imorgon är det torsdag, och det blir en lite softare dag på jobbet inför midsommar, och ev skall några av oss ta en öl som After Work.

2 kommentarer:

kronantillmiljonen.se sa...

Hur är det ens möjligt att få in 22 k på trav? :D Eller jobbar du delvis där? Skulle gärna vilja veta mer om detta.

Ha det bäst. Länkade till det här inlägget på min blogg.

nonhosonno sa...

Tackar! Det var en andelsvinst, systemet drog in drygt 500K och vi var 25 personer som delade, så många glada ansikten blev det :)