tisdag 7 augusti 2012

Traveas AB

Traveas AB är noterad på Aktietorget och ligger just nu runt kursen 1.39

Halvårsrapporten kommer nästa vecka den 16 augusti, skall bli spännande att se hur det går med allt, om det kan bli ett litet uppsving.

Tidigare nyheter som förhoppningsvis ger resultat,

"Svenska Golfförbundet (SGF) konsoliderar sin totala medieförsäljning hos annonsnätverket Traveas AB. Traveas annonsnätverk växer därmed med ytterligare en stor och etablerad "publisher" och ökar antalet annonsörer från ett 50-tal till långt över 600 stycken. Totalt värderas försäljningen av SGFs mediaprodukter till cirka 30 - 35 miljoner kronor/år. Samarbetet löper i ett första steg till och med år 2013."

Har du några åsikter om Traveas? Dela gärna med dig :)

Läs även andra bloggares åsikter om 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Aktietorget? Vem vet, just det här bolaget kanske är den där lilla pärlan alla söker efter när de letar på dylika platser - för tyvärr så är det mest förhoppningsbolag som återfinns på listor som denna. Vad sägs om bolag som står pall i en ordentlig konjunkturnedgång och som tar marknadsandelar, ökar sina marginaler och inte har några som helst problem med banker under denna tid? Näejusstdet, det är ju bara att sälja - med vinst - innan aktien går ner i pris på börsen. Det är ju så enkelt, eller hur?

Anonym sa...

Jag menar - vi har så många jättefina stora svenska företag som är internationella, har kunder över hela världen, har produkter som är ledande och säljer bra och företagen har bra ägare och ledningar. Varför inte köpa några av dessa i stället för att köpa en lottsedel?

nonhosonno sa...

Well, "Life Is like a Box of Chocolates... You Never Know What You're Gonna Get!"

Vore det enkelt borde väl alla vara ekonomiskt oberoende?