lördag 29 oktober 2011

Traveas rör sig

En positiv händelse i veckan var att mitt Traveas innehav har börjat röra på sig, riktigt roligt, trägen vinner heter det väl? :)

Enligt en pressrelease den 25 oktober

"Genom nytillkomna partnerskap med Sportnik, Svenskalag.se och Bokat.se ökar Traveas sin satsning mot aktiva idrottare i Sverige. Bolaget har sedan tidigare ett samarbete med Svenska Golfförbundet och når därigenom redan alla Sveriges aktiva golfare. De ackumulerade volymerna av bokningar/kallelser från alla dessa partnerskap gör att Traveas under 2012 kommer att skicka cirka 40 miljoner unika e-mail, direkt till aktiva idrottare inom fotboll, ishockey, innebandy, basket och givetvis fortsatt golf."

Någon annan som har Traveas AB i sin portfölj?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har inte Traveas och men du verkar satsa en del på mindre bolag. Har du några åsikter eller tankar om den kommande noteringen av ölbryggeriet N Stor Stark?

nonhosonno sa...

Hejsan, ja ibland plockar jag in mindre bolag. Såg att N Stor Stark låg som notering på nyemissioner.se men känner inte till det mer, dock ser det spännande ut :) Öl verkar ligga i tiden och många små bryggerier dyker upp, så det kan nog vara värt en liten chansning.