måndag 26 september 2011

Jag gör ett försök

Har sovit bättre inatt, det känns lite bättre i ryggen, har dock vaknat ett antal gånger, men jag gör ett försök att glida iväg till projektet, får se hur det går, har lagt ner painkillers i frukostlådan, i värsta fall får jag bege mig hemåt.

Det är en lång dag som väntar då jag har ett sammanträde vid 18-tiden ikväll.

Ha det bra därute!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

2 kommentarer:

Auri sacra fames sa...

Har också haft lite bekymmer med ryggen tidigare, hemmakuren var smärtstillade spray och att kyla med is, när musklerna slappnade av kunde det hoppa tilrätta såpass att det slutade göra ont men antagligen ligger det fel ändå.

Gick 1,5 år och tjurade med ryggont innan jag gick till kiropraktor (inte en som knäcker direkt utan röntgar först så de ser vad som är fel och lägger upp en rehabiliteringsplan). Gör inte om den missen, fantastiskt att inte ha ont längre!!! Sök hjälp, har du bara snabbjusterare i närheten så föreslår jag naprapat.

Kan bli lite kostsamt men det är mer värde i att vara smärtfri än att ha ett välfyllt sparkonto =)

nonhosonno sa...

Hejsan, tack för tipset, usch så lång tid med ryggont låter riktigt besvärligt, jag tycker det varit en pina nu och de få gånger jag haft det tidigare! Huga! Det var lite bättre idag dock, men en match att ta sig ur bilen :)