torsdag 22 september 2011

Medlemslån flyttat

Har fått gjort lite med vår ekonomi i veckan trots mycket jobb, skickade idag in papper på lösen av medlemslånet hos Nordea, sen öppnas ett nytt lån upp hos ICA banken, fick en liten räntesänkning, Nordea´s 6,60% bytes ut mot ICA´s 5,99% inte jättestor skillnad men onödigt att betala mer än nödvändigt.

Finns sköna slantar att spara om man går igenom och kollar runt på de olika alternativ som finns, räntor, elpris, mobil, tv, telefon, bredband, bilförsäkring m.m. Något man bör göra 1 gång om året tror jag.

Har i veckan även ändrat lite i vårat Telia utbud, band prisavtalet på ip telefonin i 12 månader, och fick 6 månader gratis, höjde upp hastigheten på bredbandet och fick samma pris som vi har idag i 6 månader.

Känns bra att ha styrt upp det lite :)

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

4 kommentarer:

Fattiglappen sa...

Härligt att läsa att det är fler som löser sina lån och krediter.

Har ett lån hos MedMera som jag tänkte flytta över till ICA, där är skillnaden nästan 4%, dock så är det inte så mycket pengar.

Om du vill spara ännu mer pengar så kan jag rekommendera dig att se över bilförsäkringen (eller försäkringar i allmänhet).... Tänkte skriva ett inlägg i bloggen i helgen.

nonhosonno sa...

Ja riktigt skönt att kunna få ner räntan lite. Skall kolla över lite annat med. Tack för kommentaren!

Anonym sa...

https://www.compricer.se/forsakring/bil/?gclid=CPWU6c3-gKgCFZgA3godMjs-rw
Antar att du/ni känner sidan men kastar upp den iallafall. Slit den med hälsan :P

/ Brasco

nonhosonno sa...

Tackar :)