tisdag 20 januari 2015

Uppvaknande

Har senaste veckan strukturerat om lite i mitt spel, mina insatser på trav o tips alltså. Rensat bort lag jag är/var med i, samt satt en månadsbudget på hur mycket jag får satsa.

Excel arket jag gjorde visade väldigt fort "omsättningen". Små insatser, några tjugor här och där, inget man tänker på, men när jag räknar ihop vad månads och års insatsen blir, inser jag fort att för att gå plus minus noll under ett år krävs en x summa i vinst, och med facit över tid vet jag att så inte är fallet.

Min spelbudget är därmed satt, V75 andel i bolag 25:- stryktips och lotto med jobbet 30:- samt europatips i bolag 30:- vilket blir 85:- per vecka, och runt 4500:- per år. En rejält stor summa bara det, men en siffra som känns ok då det är ett stort intresse för mig.

Ett ordentligt uppvaknande, när man ser summorna på pränt!

Läs även andra bloggares åsikter om 

3 kommentarer:

Kampen mot index sa...

Ja, små summor blir snabbt stora summor. Du får lägga spelandet på nöjeskontot :)

nonhosonno sa...

Ja det är ett stort nöje, men jädrans när man räknar så blir det mycket pengar.

Redaktionen sa...

Spel är en skatt på de som är dåliga på matematik. Spel förlorar du på, det är dumt att spela. Ska du hålla på med spel, så investera i spelbolag. Där får du i alla fall teoretiskt tillbaka dina pengar.

Spelandet är kanske kul - men finns det inte annat som är roligt och som inte kostar lika mycket ? Alla är olika (tur är det) men försök hitta nöjen som är gratis eller t o m ger pengar. Det kommer gynna dig, istället för att förstöra din ekonomi.