tisdag 9 maj 2017

Kapa kostnader

Ja det är ett fortlöpande projekt, att se över sina utgifter och om möjligt sänka sina kostnader. Har det senaste halvåret både bytt leverantör av el och lagt om lånen på huset.

Igår kom turen till mobiltelefoni, har tidigare bytt till Comviq då de haft bra deal, men tiderna förändras och med en yngre dotter som använder alltmer surf var det dax att scanna marknaden.

Valet föll på Vimla, en mobiloperatör som använder Telenors nät och verkar ha nöjda kunder. Tog ett abonnemang både till mig och yngsta dottern, 60st samtal, 600st sms och 2gb surf per månad ingår, det man inte använder går vidare till nästa månad, allt till det humana priset av 100:- per månad.

Dottern fick 3gb i sitt abonnemang då hon är under 18år, vilket var ett plus. Just nu var det även kampanj där det blev halva priset i 3 månader, 20gb extra surf som följer med tills det är förbrukat och utan varken bindningstid eller uppsägningstid.

Använde en vänlänk jag hittade på nätet som gav 10:- rabatt per månad och använde sen min länk jag fick för att registrera dottern :)

Tycker jag fick till det riktigt bra där, sparar minst 170:- i månaden på våra två mobilabonnemang i ett litet nafs.

Är du själv i färd med att kolla eller byta abonnemang, använd gärna min länk, så får både du och jag 10:- rabatt på månadsavgiften.

Länk till Vimla

2 kommentarer:

Money Cowboy sa...

Kapa kostnader är alltid bra, och det går att sänka en hel del vad det gäller telekom. Bra inlägg!

nonhosonno sa...

Japp helt klart. Tackar :)