torsdag 30 mars 2017

Work work work

Denna månad resulterar i nästan 70 timmars extra jobb, merparten är biojobbet men även några timmar med snökörning i början av månaden. April månad blir lugnare, har tackat nej till några pass och har bara fyra inbokade, och tror jag nöjer mig så.

Löneutbetalningen i april kommer bli trevlig, lite möda för allt slit, men det finns alltid hål att stoppa degen i, extra amortering av lån och idag försvann några tusen på ett litet jobb som vi funderat på under ett antal år, och idag blev det då dax, tummen ur, en liten modifiering av tomten, vårt hem är vår borg, så väl spenderade pengar.

Ny arbetsdag imorgon, så dax att knyta ihop säcken.

2 kommentarer:

kronantillmiljonen.se sa...

Har alltid funderat hur man jobbat med snöröjning :) Man måste ju ha något annat jobb också och ha just röjningen som extraknäck antar jag? Om det inte är snuskigt bra betalt

nonhosonno sa...

Företaget jag jobbar på har även snöröjning i sin portfölj, så bara att fortsätta efter ordinarie arbetstid :) Det är hyfsat bra betalt, en fast summa runt 2500:- per vintermånad om man står till förfogande, sedan en utryckning på runt 400:- för att rulla ur sängen och sedan timlön, vilket i mitt fall blir dubbel då all tid räknas som övertid.