lördag 9 november 2013

Försäkringsärende

Har varit hemma en vecka nu efter utbildningen, återgått till vardagen, umgåtts med familjen och tillbaka till arbetet.

Det var två intensiva veckor med mycket studier, grupparbeten och redovisningar. Två riktigt bra veckor, träffade många nya bekantskaper och trevliga kamrater.

Det var lite svårt med kosten, men fick till det hyfsat bra, gick upp ett par kilo, men nu efter en vecka hemma visar vågen på 89 kg, så nästan återställd.

Hemfärden från kursen resulterade i att jag blev påkörd bakifrån, stannade vid stoppskylt och fick en bil i baken, som tur inga personskador och inga större skador på bilen. Dock skapar det ju merjobb, har i veckan varit i kontakt med försäkringsbolag samt visat upp skadorna hos en reparatör, skall lämna in den nästa vecka för kostnadsförslag, sen blir det förhoppningsvis lagning om inte försäkringsbolaget tycker det blir billigare att lösa in den, då det är en äldre bil, men vi får se.

Idag blir det mest till att vara inne, plocka, tvätta och greja, regnar och är kallt ute, skönt att elda i kamin och mysa med familjen.

Fick i veckan bekräftelsen på print om en veckas projekt nu i slutet av november, förberedande inför ett längre projekt till våren. Har även fått indikationer på lite annat skoj, men där återkommer jag när och om det blir klart :)

Hur har era veckor varit?

Läs även andra bloggares åsikter om 

2 kommentarer:

Fredrik / Ekonomizonen.se sa...

Om det bara är kosmetiska skador på en gammal bil går det alltid att försöka få pengar att laga bilen själv. I alla fall gick det för en fem till tio år sedan när en bekant blev påkörd i sin skruttiga bil, en vanlig fenderbender. Tack sa han och tog nio tusen i näven från försäkringsbolaget, bytte kofångare på skroten för en hundring och levde med bucklan i dörren på hans 5000-kronorsbil.

nonhosonno sa...

Hej, tack för tipset, har lämnat in den idag, så får se vad de säger, men det är ju ett bra alternativ, fixa lite själv och få en slant i näven.