måndag 26 augusti 2013

Tillbaks i jobb

Semestern slut och tillbaks i jobb. Ekorrhjulet fortsätter. Det berömda Rat Race!

Har haft en helt underbar semester, riktigt bra väder mest hela tiden, vilat, slappat, gjort grejer på hemmaplan, rensat källare, road trips med familjen, ja en salig blandning av riktigt bra saker, har verkligen fått ladda batterierna och njutit av tillvaron.

Nu är det 11 månader tills nästa semester period, en hel evighet kan tyckas, så det gäller att njuta av de små tingen och fortsätta i spåren av semesterledigheten. Leva och njuta av nuet!

Semester pengarna är slut, ja även lite till, har spenderat en hel hög med deg, verkligen inte sparat på kapitalet, bränt det på nöjen tillsammans med familjen, så får att återställa balansen fortsätter jag med hemma renset, lagt ut lite prylar på Tradera, som kommer inbringa sköna slantar till kassan.

Har haft en bra första dag på jobbet, in i hetluften, full fart, alla är tillbaka och sysslorna rullar på. Business as usual!

Hur har din dag varit?

4 kommentarer:

Unknown sa...

Samma som din ungefär. Tillbaks från semestern; full fart och en trevlig hög papper som väntade på skrivbordet när jag kom. Ägnat större delen av dagen med att beta av den hög + lite liggande mail. Alltid lika roligt.. :)

nonhosonno sa...

haha ja det är alltid lika spännande!

minna sa...

Inte haft någon semester, men nu ska jag endast jobba 50%....det blir en lugn höst...

nonhosonno sa...

Skönt med en lugnare höst då minna, gå hemma och mysa lite :)