lördag 24 juli 2010

Solkrigaren


Har beställt SunWarrior´s Protein med vanilj smak, skall ha i mina smoothies, det blir ju ett par nyttiga smoothie om dagen. SunWarriors produkt innehåller inget konstigt och är RAW FOOD och ekologisk märkt samt GMO fri, passar fint ihop med superfrukt/bär blandningen jag använder som är GMP tillverkat.

Min blandning jag tänkt mixa ihop blir som följer;
2-3dl vatten eller mjölk
1-2 skopor protein
1 påse sunrise superfrukt/bär
1 tesked kallpressad ekologiskt kokosfett
1 tesked ekologiska chia frön
1/2 tesked rå organisk maca extrem
1/2 tesked rå ekologiskt kakaopulver

Låter det smarrigt?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , lev längre, warriors

3 kommentarer:

Johannes sa...

Hoppas bara du vet att kokosnötter innehåller mycket mättat fett!

Anonym sa...

Hej, jag undrar om du känner till något om sk partiobligationer? Enligt mig är det en kortsiktig investering till en relativt liten risk som kan ge en relativt god avkastning i förhållande till risken.

Exempelvis Sverigedemokraterna har gett ut en form av obligationer som ger 4 procentsavkastning plus valresultatet i procent. Om de får exempelvis 3 procent i valet blir avkastningen 7 procent. Om partiet får över 4 procent och kommer in i riksdagen dubbleras "valresultatsavkastningen". Dvs man får 4 procent plus valresultatet x 2. Om exempelvis partiet får 7 procent i riksdagsvalet blir avkastningen alltså 18 procent. Risker? En risk är att partiet havererar fullständigt och hamnar i ekonomiska problem.

FI (Finansinspektionen inte Feministiskt initiativ) har efter en anmälan granskat verksamheten och har inga synpunkter. Vad anser du? Är det detta en investering värt att satsa på? Bortse från att det råkar vara Sverigedemokraterna.

http://www.fi.se/Templates/Page____12703.aspx

nonhosonno sa...

Johannes: Ja det vet jag, det finns en hel del åsikter om det givetvis, innehåller även laurinsyra som främjar hälsan.

Anonym: Har jag faktiskt inte hört talas om, tack för tipset, det skall jag kolla upp! Vågar inte vägleda dig tyvärr, men det är ju ett risktagande som mycket annat, friskt vågat hälften vunnit heter det ju :)