lördag 4 juli 2015

Fyllt skåpen

Hemma igen efter ett besök i Ullared och Gekås, en trevlig tripp måste jag säga, vädret var på topp vilket nog bidrog till mindre folk i butiken, ingen kö någon gång, smidigt att leta, titta och plocka varor, inget folk före i kassorna, perfekt. Var ett antal år sedan jag besökte Ullared, men nu var det en positiv upplevelse.

Fyllt upp med tvättpulver, sköljmedel, disktabletter, aluminium folie, fryspåsar, duschtvål, schampo, raklödder, rakblad, tandborstar, kläder m.m.

Mycket av "bas" varorna var riktigt billiga, så om man planerar för detta bättre, och låt säga gör 1-2 besök till Gekås per år, och köper förbruknings varor för 6-12 månader i stöten kan man spara flera tusenlappar per år.

Ja detta får planeras in helt klart :)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

8 kommentarer:

minna sa...

Bra att storhandla. Vi storhandlar alltid nuförtiden när det är rea. Vi har gjort ett av rummen till ett skafferi nära köket. Så när något är billigt köper vi massor av den varan. Fick en chock när jag var i ullared! Flera flera år sen. Innan köp stopp ! Fick panik och åkte hem tomhänt! Hahaha.

nonhosonno sa...

Ja mycket att spara på storhandel, jaså ett rum till skafferi, lysande :)

Hehe ja Ullared var stoort nu, och jobbigt om det är fullt med folk kan jag tänka mig, köer och trängsel är ju ingen höjdare.

Anonym sa...

Hej! Jag tyckte inte det var såååå billigt när jag var där men det var några år sen. Speciellt inte om man räknar in resan (bor i Stockholm och norra Skåne). Har du några prisexempel?

Också svårt att se hur man kan spara tusentals kronor på hygienartiklar/folie/fryspåsar o dylikt per år - hur många tusen lägger man totalt på detta per år? Kläder går inte att jämföra eftersom vad jag såg har de bara icke-märkeskläder?

nonhosonno sa...

Halloj, ja här kommer lite priser,

Finish powerball 90st disk pris 59,95 besparing runt 30:- paketet.
Spar tvättmedel pris 8,95 besparing minst 4:- mot likvärdigt märke typ Eldorado.
Softlan sköljmedel pris 9,95 besparing mellan 5-10:-
Spar sköljglans disk pris 8,95
Raklödder pris 8,95 besparing minst 5:- mot likvärdigt märke
4-pack rakblad (rakblad med 5 blad) pris 44,95 Gillette kostar runt 150:-
Finesse shampoo 9,95
Axe dusch 9,95
Ldb dusch 13,95

Köper man årsförbrukningen av ovanstående till en familj på 2 vuxna och 2 barn gör man enligt min snabba uträkning en besparing på över tusenlappen bara på det, lägger man sen till annat som förbrukas kommer man spara flera tusenlappar, ex på ridkläder som var billigt, dottern köpte hjälm, skor och byxor.

Resan kostar givetvis en liten slant, men för vår del blir det plus resultat.

Per Penning sa...

Jag har aldrig varit där men sugen på att åka dit. :)

nonhosonno sa...

Ja ta en tur dit, finns allt typ :)

Anonym sa...

Tack!

Det säger tyvärr inte så mycket om du inte anger hur stora förpackningarna är. Om du har tid får du gärna komplettera med det och kanske några till varor (varför inte!) :)

nonhosonno sa...

Hejsan, självklart, gjorde ett inlägg med priserna :) http://villhaallt.blogspot.se/2015/07/priser.html