lördag 17 maj 2014

Valet föll på

Underbart väder ute, sol och blå himmel. Hoppade ur sängen några minuter över 8, gjorde frukost och fyllde diskmaskinen, lite hushållspyssel.

Kör ett projekt som sträcker sig mellan april-juni, varvat med vanlig syssla samt lite utbildningar, så arbetsdagarna är fyllda, nämnde möten och valarbete fyller även det lite tid, barn och fru aktiviteter samt lite egentid sen är dygnet fyllt :)

Har valt förvaltning åt min avtalspension 2014 och framåt, aktören blev Folksam-LO, en entrélösning med 50:- i årsavgift samt förvaltningsavgift på 0,35% och sjunkande. Min redan intjänande avtalspension får stå kvar i Avanza Zero hos Avanza Bank.

Har även fyllt på med några Nexam, och tanken är att köpa ytterligare under några månader framöver, sen får de ligga still.

Kämpar på med avbetalningarna, men har halkat efter lite i tempot, många poster som kräver vår penga uppmärksamhet, bilreparationer, några inköp m.m så nu är det fördelningspolitik på hög nivå som gäller, men lite extra inkomst i maj och skatteåterbäring i juni skall styra in oss mot mål igen.

Nu blir det en kopp kaffe och koll på dagens V75 lopp, en liten rad skall lämnas in.

Ha det gott!

Läs även andra bloggares åsikter om 

Inga kommentarer: