onsdag 6 januari 2021

Byte i PPM


Nytt år med nya möjligheter.

Jag har gjort ett byte i min PPM portfölj, ut med Lannebo Teknik och fyllde på lite mer i Handelsbanken Hållbar Energi.

Någon annan som stuvat om i portföljen?

12 kommentarer:

Alex sa...

Varför har du AP7 kvar?

nonhosonno sa...

Den har låg avgift och ett spännande innehav, så får hänga med lite till :)

Alex sa...

Jag förstår inte det spännande men 3,7% avkastning på ett år?

Varför vara dumsnål att spara in på avgiften när du kan få betydligt högre avkastning, efter avgiften är betald. Du har ju bra övriga fonder.

nonhosonno sa...

Den gick bra för mig under 2019, mindre bra 2020, så vill hålla den lite till och se hur den utvecklar sig nu i början av året, kommer nog skifta om den till något inom "hållbarhet" om någon månad eller två.

Anonym sa...

Det är ju bara att kolla hur AP7 utvecklats historiskt så förstår man att det är en riktigt bra fond!

Anonym sa...

Ökade i Handelsbanken hållbar energi, minskade i AMF aktiefond småbolag
Och tog in Handelsbanken Kina Tema A1.

30% AMF Aktiefond Småbolag
30% Handelsbanken Hållbar Energi
40% Handelsbanken Kina Tema A1

Anonym sa...

All in Hållbar energi sen november. Är nöjd...

nonhosonno sa...

Tack alla för kommentarerna. Nu hoppas vi på ett riktigt bra fondår :)

Spikon sa...

100% H hållbar energi?

nonhosonno sa...

Härligt!

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
1) Love Spells
2) lösning och botemedel mot all sjukdom
3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
4) Äktenskapstavlar
5) Graviditetsförtrollning
6) Breakup Spells
7) Döden
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}

Unknown sa...

Jag vill tacka den store DR ISIKOLO för att han återupprättade mitt trasiga äktenskap. Jag heter Anna Dario. Ingen kunde någonsin ha fått mig att tro att vittnesbördet någonsin kommer att bli verklighet. Jag var världens största skeptiker men jag fick höra av en pålitlig källa (en mycket nära medarbetare) och jag provade det, det var en av de bästa sakerna jag någonsin har gjort. Mitt kärleksliv var i spillror, hjärtekross och var på randen av en tredje. Jag kunde helt enkelt inte möta ytterligare en skilsmässa och jag ville försöka hårdare för att få vårt förhållande att fungera men min man verkade inte bry sig. Han gjorde slut med mig igen. Jag var förvirrad och vet inte vad jag ska göra igen, snarare för att komma i kontakt med DR ISIKOLO. Han gjorde en kärleksförtrollning som fick min man att komma tillbaka till mig på exakt 48 timmar, försäkrade han mig. vi är nu väldigt nöjda med oss ​​själva. DR ISIKOLO fick henne att inse hur mycket vi älskar och behöver varandra. Den här mannen är på RIKTIGT och för gott. han kan också hjälpa dig att fixa din trasiga relation. Jag fick tillbaka min man! Det var som ett mirakel. kontakta honom nu om du behöver hjälp. e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.