fredag 13 juli 2018

Räkningar

Ligger raklång i soffan ute på altanen, den bärbara högtalaren streamar Spotify från telefonen, en hårdrocksmix, ett glas rött är upphällt och livet är gott!

Kontrollerar och lägger in räkningar, kanske mindre skoj, men nödvändigt. Har igår och idag roat mig med att gå igenom div utgifter och om det finns något "onödigt", det finns en tendens att det alltid blir något när man släppt garden lite, så en genomgång, en eller två gånger per år skadar inte.

Har sagt upp en morgontidning, som vi tog på kampanjpris, men nu löpt ut och övergått till ordinarie pris, ändrat om lite i försäkringsbiten nu när jag bytt fackförbund och allt återgått till det normala, kommer ikväll även skicka mail och säga upp två kombilotter vi haft ett tag.

Valde igår även leverantör av fibertjänster, bredband och tv, vi har idag Telenor (Bredbandsbolaget) på dessa över kopparnätet men inom kort är fibern inkopplad och då blir det Telia.

Blir även ett avslut av Netflix, då det ingår ett HBO Nordic i fibertjänsten.

Morgontidning, besparing 3420:- per år.
Försäkring, besparing 1080:- per år.
Kombilotter, besparing 4800:- per år.
Bredband & TV, besparing 1428:- per år.
Netflix, besparing 1308:- per år.

Har dock utökat utgifterna med 49:- per månad med ett medlemskap i Aktiespararna, sen kommer jag få höja yngsta dotterns mobilabonnemang, hon behöver lite mer surf, har bara 2 Gb idag och det räcker inte riktigt, så kommer nog hamna på 200:- i månaden där.

Bra med semester så man får gjort lite :)

Inga kommentarer: