måndag 9 maj 2016

Kommande noteringar

Har letat och läst på ytterligare om Paradox Interactive´s kommande notering, funderat och åter funderat.

Har även tittat på Wilson Therapeutics, ett bioteknikbolag som skall noteras på First North Premier, med sista svarsdag imorgon den 10:e

Har beslutat mig för att avstå både Paradox och Wilson, så ingen teckning för mig. Kommer istället lägga slantarna på Castellum när det blir klart med emissionen.

Hur går dina tankar?

6 kommentarer:

Sparo sa...

Jag lutar åt att teckna Paradox. Har lyssnat på ett antal intervjuer med vd:n, läst rekar och analyser och tycker att den känns ganska billig, även om det såklart alltid är osäkert på hur nya bolag tas emot på börsen. Fast jag är inte helt säker på hur mycket som beror på att jag missat Starbreeze.

Vad fick dig att avstå?

nonhosonno sa...

Ok, jag tycker den är spännande och skulle nog egentligen vilja teckna, men det som gör att jag avstår nu är att jag tycker den är lite väl hajpad och det slås på stora trumman.

Sparo sa...

Hajp och trumslag tycker jag är bra på nya noteringar, även om det antagligen inte betyder ett skit för aktiens värde på sikt. Mitt största bekymmer med Paradox är att mina kunskaper om dataspel sedan Pacman och Space Invaders är rätt begränsad.

nonhosonno sa...

Haha ja sedan NES har det inte blivit mycket spelande här heller, förutom en sväng med Doom och CS när de kom, men efter det ingen större kunskap.

Jo kortsiktigt är hajp ju oftast kursdrivande, därav min tanke och beslut, att det kanske blir pannkaka pga för mkt trummande, och så hinner jag inte sälja utan åker på en liten förlust.

Sparo sa...

Så kan det absolut bli. Jag hann själv ur Resurs Holding med vinst, men där kändes det som att den lika gärna hade kunnat tappa 10 % för att aldrig hämta sig igen, trots minst lika hårt trummande som nu för Paradox.

nonhosonno sa...

Jag sitter kvar i Resurs, tanken var att sälja första handelsdagen, men får nu se hur det utvecklas. Kommer hålla koll på Paradox under första handelsdagen :)