söndag 24 maj 2009

Biltema

Hemma igen, jag och töserna, från Biltema, det blev en antenn för 60:- tätningsmassa 30:- tätningsbandage 30:- insprutningsrengöring 40:- super gas treatment 40:- samt tärningar att hänga i rutan för 25:- det var onödigt, en dum utgift, men töserna ville att vi hade ett par små gröna till bilen :)

Slängde i Super Gas Treatment och tankade upp pärlan, måste ta hand om dem, så de håller och går bra riktigt länge. Förbrukningen landade på 0,9l milen, inte så illa för en automat.

Frugan har vaknat och precis kommit ur sängen, full fart igen.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 kommentarer:

Lisa sa...

Jag har ett hett boktips för dig som gillar aktier, sparande, företagande. Jag läser just nu en bok som heter:

Refaat El-Sayed's memoarer. Makten och ärligheten. Skriven av Refaat och Carl Hamilton.

Den handlar om Refaat egyptiern som berättar om sitt liv i Kairo som barn, flykten till Sverige och ett bättre liv. Hur han slog sig fram som invandrare och misstrosamhet i Sveriges näringsliv, full med forskning, visioner, entreprenörskap och en järnvilja. Hur han träffa och får kontakt med alla högt uppsatta i Sverige. Han köper Fermenta av Astra hur det utvecklas, vad som händer och hans tankar kring småföretagarnas sparande i ett börsnoterat Fermenta.

Hattfredagen då det uppdagades att han inte alls hade doktorand i biokemi och hur börsen störtdök, han åker i fängelse för detta i 8 år.

Han är en sann entreprenör och visionär, en clown utan dess like. Boken är enormt underhållande och man skrattar högt åt hans tokigheter, men samtidig en stor beundran för hans oräddhet hans enorma drivkraft för den affärsman han var och är idag.

LÄS DEN! Perfekt semesterlektyr. =)

Ha en bra dag!

nonhosonno sa...

Tack för tipset, den får jag kolla upp :)

Ha en underbar dag!