söndag 5 december 2010

Ny genomgång

På fredag är det dax igen, har bokat möte med banken, våra bolån hos SBAB närmar sig omskrivning, ett löper ut nu den 11 januari, ett mitten på 2011 och ett är rörligt, så det blir inte speciellt stor skillnadsränta att lösa/betala, och jag har fått löfte om lägre ränta om jag flyttar lånen till min bank :)

Kommer köra på två lån istället för tre, dela det i lika delar, och ha ett rörligt och ett på 3 år. Vad tror ni om det? Känns som ett bra val.

Kommande vecka blir det extra klirr i kassan då skatteåterbäringen dyker upp, trevligt, 15% skall sparas, får bli likvida medel på aktiedepån för tillfället, resten skall spenderas, skall lägga några hundringar på en kommande tipslördag med goda vänner, lite mat och dryck :) samt julklappsinköp och diverse konsumtion.

Har lagt 50 extra timmar på det vita guldet under november, så den checken som dyker upp i slutet på december blir riktigt trevlig, blir en fin start på 2011, lite extra till buffert spar och lite extra till aktiedepån.

Nu skall jag lägga någon timme på att gå igenom lite papper som blivit liggande i en fin hög på bordet, sortera in i pärmar så allt blir snyggt och prydligt!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Inga kommentarer: