torsdag 5 september 2019

Föreläsningar


Förra veckan var jag och lyssnade på Petter Bengtsson VD för Zynka och digitalisering inom framförallt fastighetsbranschen.

Idag lyssnade jag till tidigare finansminister Anders Borg, och ämnet "inbromsning eller kris". Det blev prat om Kina, USA, Europa, ekonomi, urbanisering, framtid m.m

Anders tips närmaste tiden är att ha extra koll på finanserna, budgeten m.m och chansa inte. Angående ekonomin tror han den kommer gå i sidled i år samt nästa, men ingen krasch att vänta.

Jag gillar bra föreläsningar, det är upplyftande och ger mig energi, var länge sedan så riktigt nice att kommit iväg nu på lite igen.

3 kommentarer:

Theresa williams sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Lava Showan sa...

Jag är inte säker på att jag kunde ha gjort det utan dig. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan och han sa att vi var klara. Efter att Dr.oduduwa lunsjat en magisk kärleks-spell, ringde min man mig på mobiltelefon för att be om ursäkt och han återvände hem.
Tack så mycket till Oduduwa för att jag tog tillbaka min man hem efter 3 års separation. Vi är för alltid förälskade nu mer än någonsin tidigare, kärlek stavdelar fungerar riktigt snabbt inom 2 dagar all min kärleksförhållandekris var över.

(Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

Detta är Dr.Oduduwas personliga kontaktadress, jag rekommenderar starkt att du kan kontakta honom för lösning på äktenskapsproblem som; om du vill avbryta skilsmässdomstolsförfaranden, Love-spell för att locka till ny kärlek, Stava för att föra tillbaka din ex pojkvän inom 48 timmar ... 100% möjligt Oduduwa Magic-Love spell ställde tillbaka min man hemma inom 2 dagar efter att stava lunchaktivering .

muscolino giovanni sa...

Jag lyckades få en kredit mellan privata sir. Diego Zumerle, förhållandena är bra såväl som återbetalningsläget. Det är verkligen allvarligt att räntan är 3%. Om du också behöver en kredit på 50.000 kr, 500.000 kr upp till 120.000.000,00 kr, här är hans e-postadress: diegozumerle71@gmail.com