fredag 23 augusti 2019

Sålt EWPG

Ja idag ledsnade jag, med en nedgång på 55% sedan tilldelningen fick det vara nog, riktigt sunkigt, helt fel prissatt så här i efterhand. Bara att bita i det sura äpplet, om/när den vänder kommer jag ev köpa tillbaks, men ingen ide att sitta och se på när kapitalet försvinner, skulle med facit i hand sålt redan några dagar efter introduktionen.

Eco Wave Power stannade idag på kursen 8,60 och introduktionskurs var 19:-

4 kommentarer:

Putte sa...

Helsike, sålde själv min post i eco wave efter två dagar, jag tänkte, vill ingen ha den direkt efter släppet så vill ingen ha den senare. (köpte follicum samtidigt och den har jag kvar, karuseller och gungor)

nonhosonno sa...

Ja Eco var en sur en. Ok, ja karuseller o gungor, Follicum har gjort en fin augusti :)

Anonym sa...

behöver du ett lån? Har du letat efter var du kan få lån? Har du försökt få något lån? ansök sedan nu på? (christywalton355@gmail.com) om du vill få ett överkomligt lån. Lån erbjuds här till en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

muscolino giovanni sa...

På grund av Covid-19 tappade jag allt och tack vare Gud fann jag mitt leende igen, det var tack vare Sr. Combaluzier som jag fick ett lån på 65.000€, och två av mina kollegor fick också lån av denna man utan några svårigheter. Det är med Sr. Pierre Combaluzier som livet ler mot mig igen, han är en enkel och väldigt förståelig man. Här är hans e-post:   combaluzierp443@gmail.com