söndag 19 januari 2014

Rikare år?


Köpte morgontidningen som vi brukar göra på söndagar, enda dagen i veckan. En företagsam ungdom tjänar en liten slant då vi brukar lämna 5:- extra utöver tidningspriset. Vi lägger alltså 140:- per månad på morgontidningar, en utgift jag faktiskt inte tänkt på. Nu är det en rätt trevlig företeelse att sitta med en kopp kaffe med tidningen och mysa en stund på morgonen. Finns dock en liten slant att spara in så får ta mig en funderare på det.

I söndags bilagan var det några sidor med "så lätt sparar du tusenlappar" bl.a. tips om lunchlåda, storhandla, brygg lagom mycket kaffe, baka själv, gratis fryspåsar, kranvatten istället för bubbel, skippa gymkortet, kolla försäkringar, telefon abonnemang, medlemskap, sluta ät godis, byta prylar, tv abonnemang, cykla istället för åka bil, ändra körteknik m.m.

De hade dock missat tipset om att sluta köpa tidningar ;)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

2 kommentarer:

Fredrik sa...

Likadant med forskningsrönen att nyheter är dåligt för dig, alltså att läsa tidningen (pga våld och jävulskap gör dig deppig), det fick inte heller särskilt stor spridning i media... :P

nonhosonno sa...

Precis, och sant, mest tråkigheter i nyheterna, hade säkert mått gott av att sluta titta och läsa nyheterna, bättre att läsa en bra bok :)