måndag 11 november 2013

Billiga julklappar

Korta tips till dig som vill handla julklappar billigt och effektivt. Att handla julklappar är bland dom stressigaste tiderna bland gallerior och köpcentrum runt om i landet. Allt fler har numera börjat vända sig till onlinehandel. Då detta koncept är ganska nytt för många där ute valde jag att skriva ihop en liten lista med sammanfattade tips på hur man bäst kan spara pengar på nätshopping:

1. Gör det i god tid! De bästa varorna går oftast åt snabbare ju närmare man kommer till dopparedan.

2. Titta runt och jämför priser på olika sidor som erbjuder samma produkter.

3. Använd dig av rabattkoder och kampanjer. När du väl har siktat in dig på en viss present finns det i princip alltid något typ av rabatt eller kampanj som ger dig ett billigare pris på produkten. Håll därför utkik efter aktuella rabattkoder och kampanjer som alltid är säsongsanpassade.

4. Tipsa gärna folk i din omgivning som du vet kommer köpa presenter till dig om att använda sig av samlingssidor där du får tillgång till dessa rabatter. Ett exempel på en sådan hemsida är Kampanjjakt.se

För dig som vill läsa mer om detta kan jag tipsa dig om att klicka på denna länk för att komma till Sveriges mest använda rabattsida.

Skrivet av gästbloggare Daniel Sisay, skribent från PSD Media AB

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Inga kommentarer: