måndag 1 juli 2013

Turista

Hemma igen, tillbringat den senaste veckan på Rhodos, varmt och skönt, 25 grader på kvällarna och mellan 32-36 grader på dagarna, sol och bad, slapp och njutning. Helt underbart.

Poolhäng, havsbad och lite sightseeing, en busstur till fjärilsdalen och shopping i gamla staden. Veckan försvann fort, men vi njöt och sög åt oss av tillvaron. Ett glas rött på altanen om kvällarna, lugnt och skönt, livet är gott.

Prisläget var i överkant kan jag tycka, det mesta kostade samma eller mer än här hemma, iof handlade vi och åt där de flesta turister uppehöll sig, så hade man letat mer lokalt fanns det säkert billigare alternative, men prisbilden verkar överlag ligga högt. Att åka taxi var dock billigt.

När vi steg av planet i morse var det 11 grader, lite kontrast :)

Summa summarum, väder och vind full pott, Rhodos och resan som helhet full pott. Det lite jobbiga var alla turister vid frukosten och runt poolen, samt trånga plan med hostande, nysande, alkoholdrickande och högljudda människor.

Nu blir det röj i resväskorna, och om jag orkar gräset, det är högt :)

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 kommentarer:

Spara Smart sa...

Jag blir avundsjuk! Jag har precis haft en vecka ledigt. Inte sol en enda dag. Jag och tjejen kom fram till att det kanske får bli en solresa i augusti om inte vädergudarna är lite snällare. Det är svårt att känna att man haft en bra semester om vädret envisas med att vara kallt och regnigt under hela perioden :(

nonhosonno sa...

Ja hörde rapporter om att det var en riktigt regnig vecka här hemma. Surt när man har ledigt, och sommaren är allt för kort för dåligt väder. Får hoppas solen kommer fram och värmer oss.