fredag 19 april 2013

Läskar

Har hällt upp ett litet glas rött och njuter av fredagen, några dagar ledigt med familjen, skönt. Hittade ett lämpligt vin med 4g socker per 100g, vilket passar fint till lchf dieten.

Har i veckan kört några dagar med det nya projektet, och kommer göra så några dagar i veckan till slutet av maj. Kommer även anmäla mig till utbildningen i höst, vilket känns riktigt skoj. Projektet innebär några kronor extra in i kassan och skoj att göra lite annat, utvecklande och nyttigt.

Hushållsekonomin är lite sisådär, dyra elräkningar och iordningställande av pannrum för dusch och tvättstuga sätter sina spår, men det blir bra när det är klart :)

Elförbrukningen för mars månad låg på 14,8% av ett års förbrukning och var 6% högre än samma period förra året. Mars månad var kall och otäck, april började likadant, men efter halva månaden stannade termometern på rätt sida strecket hela dygnet, så nästa räkning blir förhoppningsvis lite mer normal.

Har precis beställt ett par jeans, då min kropp ändrat form sitter det mesta lite löst, hittade ett par fina hos HM för under 400:- som jag slog till på.

Ikväll blir det koll av hästar och V75 inför Olympiatravet imorgon.

Hur berikar du din fredagskväll?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Inga kommentarer: