onsdag 30 januari 2013

Var är våren?

Regn och rusk på utsidan, inte jättespännande väder, jag vill ha vår!

Dagarna och kvällarna löper på, kneg, hushållsgöra, slapp och sömn, sen ringer klockan igen :)

Vi har pratat lite om en ev utlandssemester i år, gardera oss ifall solguden inte är på gott humör här hemma. Dock kostar det att flyga till värmen, vi får räkna med mellan 20.000 - 25.000:- för vår familj en vecka och det är bara resan, sen tillkommer mat och fickpengar. Riktigt otäckt dyrt.

Semestra i Sverige och Norden blir några kronor billigare, fast då med vetskapen om risk för regn, och vill inte gärna ha en sommar som 2012, den var ingen höjdare vädermässigt.

Får studera resebolagens erbjudande lite till :)

Har du några planer för sommaren?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

2 kommentarer:

Tuxie sa...

Ta bilen ner till södra kontinenten och låt själva resan vara en del av upplevelsen, inte bara ett nödvändigt ont för att nå en destination. Visst kostar det med drivmedel, broar/färjor, vägtullar och annat men det blir billigare än att flyga. Dessutom kommer ni sjukt billigt undan (tänk 100 kr/natt för hela familjen) om ni väljer att bo i tält på campingar istället för på hotell.

nonhosonno sa...

Tack för förslaget, jo har allt tittat på det lite då och då, och funderat. Jag gillar att köra bil, så en liten roadtrip skulle passa rätt bra faktiskt :) Får nog undersöka det lite närmare.