fredag 9 mars 2012

Fredagsmorgon

Fredag morgon, riktigt skönt :) Efter några timmars slit väntar några dagars ledighet, sovmorgon kanske?

120.000 har ökat till 140.000, situationen blir värre och värre, inget drömläge. Av samtliga arbetslösa över 20 saknar alltså fler än 140.000 ersättning!

Hur ser din situation ut?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha. Människor får alltså socialbidrag. Vad är problemet? Målet med ett social skyddsnät är ju att det ska fånga upp dom som inte klarar sig av egen kraft eller med försäkringar. Men i den här artikeln låter det ju som om det är misslyckande att någon får hjälp. Märkligt.

Diskutera gärna villkoren för socialbidrag, bl.a. att man måste vara pank för att få hjälp. Men kom inte och kräv att kraven för a-kassa ska ändras för att undvika att någon får hjälp i form av socialbidrag. Undvika socialbidrag ska vi göra med jobb, inte andra bidrag.

Anonym sa...

"Undvika socialbidrag ska vi göra med jobb, inte andra bidrag."

Vilka andra bidrag är det du hänvisar till?

Mvh P

Anonym sa...

Och detta är bara början, vänta och se är min syn på framtiden men äggets inkommande raketforskare kanske kan lösa problemet, haha

nonhosonno sa...

Tuffare kvalificeringsvillkor har gjort att bara knappt sex av tio arbetslösa får a-kassa, samtidigt ger a-kassan numera bara en av tio av alla som är berättingade 80 procent av arbetsinkomsten.

Känns inte som det är ok med en så dålig försäkring, men det är min åsikt :)