torsdag 5 augusti 2010

Bob Harrison Kyäni Event


I slutet av månaden blir det lite motivations seminarium igen, denna gången skall jag lyssna och se på Dr. Increase Bob Harrison.

Nu har Du möjligheten att lyssna på honom och flera andra bra talare under Kyänis sensommar Event. Detta Event är till för dig och din business och det kommer bli så rock´n roll!!

Den 28-29:e augusti i Göteborg. Intresserad? Starta din egna verksamhet! Kör igång din business från 40 dollar i startkostnad!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

4 kommentarer:

Andreas Frost sa...

Några bibelverser om detta penningälskande:

Vi har ju inte fört något med oss in i världen, inte heller kan vi ta med oss något härifrån. Har vi mat och kläder skall vi vara nöjda med det. Men de som vill bli rika, de råkar ut för frestelser och snaror och många oförnuftiga och skadliga begär, som störtar människor i fördärv och undergång. Ty kärlek till pengar är en rot till allt ont. I sitt begär efter pengar har somliga kommit bort från tron och vållat sig själva mycket lidande. (1 Tim 6:7-10)

I sin girighet kommer de att med falska argument sko sig på er. Men domen över dem är sedan länge verksam, och deras undergång sover inte. (2 Petr 2:3)

Ty det skall komma en tid då människor inte längre skall stå ut med den sunda läran, utan efter sina egna begär skall de samla åt sig mängder av lärare, allteftersom det kliar dem i öronen. (2 Tim 4:3)

nonhosonno sa...

Lite bibelcitat är aldrig fel, tackar :)

nonhosonno sa...

Förstår dock din mening Andreas, och kan till viss del hålla med.

Anonym sa...

Ganska trevlig blogg.. Men andreas... Det är inte pengarna i sig som är onda... Det är begäret till pengar.. Är det inte pengar som bygger kyrkor, barnhem, skolor, hjälper fattiga... Om jag inte minns fel så står det i Uppenbarelseboken om att gatorna i himmlen är beklädda med guld, diamanter osv... Detta är saker som har värde..