måndag 22 mars 2010

Vart tog näringen i maten vägen?


Visste du att apelsinen har förlorat 70% av sitt järninnehåll jämfört med 1949? På 70 år har till exempel hallonen och jordgubbarna förlorat stora mängder av sitt kalcium innehåll. Avokadon har tappat 62% vatten. Potatisen saknar 47% fosfor. De gröna ärtorna har gått misste om 99% av sitt natrium. Det finns två säkra sätt att få i sig all näring man behöver, antingen äter man så mycket närodlad ekologisk mat man bara orkar, eller så kompletterar man sin kost med kosttillskott.

Idag behöver alla komplettera kosten med tillskott. Det bästa är ju då naturligt kosttillskott. Ta ansvar för din egen hälsa och välj att kompensera för alla förlorade näringsämnen.

- Gunnel Åkerman

Kyäni Sunrise
Kyäni Body FX
Kyäni Sunset

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Inga kommentarer: