torsdag 12 februari 2009

Söligt värre!

Jag började mitt arbetsliv bakom en sopbil, jag var 18år och det var mitt första jobb, ett riktigt trevligt jobb även om det var söligt, tungt och luktade illa. På den tiden slängdes soporna löst rakt ner i sopnedkastet utan att sorteras, och de landade i en papperssäck. Tänk fiskerens, ålarens, vattenmeloner, utgånget fryst kött, mjölkpaket, blöjor, använda dildos, döda katter m.m. rakt ner i hålet, ner i en pappsäck, trevligt värre. Klart sopkörarna skall ha schyssta löner.

Fler banker sänker boräntorna och riksbanken utesluter inte en noll ränta. Mer pengar till bufferten? För våran del känns detta jättepositivt, spara till en buffert och semesterkonto samt betala av på kortkrediten :) Får bara frugan riktig snurr på jobbet kommer det här bli kanon.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

kikar in och säger hej!

nonhosonno sa...

Hejsan, kika på du :)

minna sa...

då håller vi tummarna för frugan din=)

Anonym sa...

Ja har man lån, så absolut ska ni stoppa undan som buffert. Har man redan räknat väck dem pengarna för året kan dem gott betala av något annat.

Gott jobbat!

Och matkonto, ja jösses jag är fortfarande lite i chock. Att vi slösade så mycket i onödan. Tänk så många år vi kunde sparat in massa pengar. Aj aj aj!

nonhosonno sa...

minna: tackar :)

Lisa: ja nästa sak att ta tag i är ju matkontot, där kan vi spara en slant helt klart. Tack!