lördag 18 oktober 2008

World Quiz

Frågesport är skoj, och det växer rätt rejält runt om, titta bara på vetgirig.nu Har hittat en ny aktör som startar officiellt i november 2008 World Quiz, där man genom sms eller på Internet får besvara veckans fråga. Att bli medlem är gratis.

Varje måndag får man en fråga med 3 svarsalternativ, av alla som svarat rätt dras 10 vinnare som på fredagen får ytterliggare 10 frågor, varav man måste svara rätt på 7. Det finns 10 första priser och 50 andra priser varje vecka. Vinstsummorna varierar beroende på hur många deltagare som är med varje vecka. För att vara med och tävla kostar det 4 euro, och man väljer själv om och vilken vecka.

Det som tilltalade mig lite extra är att om man rekomenderar det vidare, alltså sprider budskapet vidare till nära och kära, bygger team, så ökar sina egna vinstchanser, om man bygger ett “team” och någon av dom vinner så vinner även du :) Titta på den korta presentationsfilmen som finns på sidan, worldquiz.eu den förklarar på ett enkelt sätt hur det fungerar.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Inga kommentarer: